Hiertopinnoite

Hiertopinnoite sopii näyttäväksi ja suojaavaksi pinnoitteeksi betoni-, tiili- ja kuitulaastipinnoille rakennusten julkisivuihin ja sokkeleihin. Tampereelta käsin koko Pirkanmaan seudulla toimiva Puuha Pete on tasoitetöihin monipuolisesti erikoistunut yritys, jonka toimialaan kuuluvat myös hiertopinnoitteiden tekeminen yli 20 vuoden kokemuksella.

Ammattitaidolla tehty hiertopinnoite jättää pinnalle ns. ”röpylyisen” tekstuurin. Hiertopinnoitus onkin yleistynyt viime vuosien aikana etenkin sokkeleiden pinnoituksissa. Siitä huolimatta eri valmistajilla saattaa olla tekniikalle eri nimi, sillä hiertopinnoite tunnetaan myös koristepinnoitteena tai ihan vain sokkelinpinnoitteena. Käytännössä nämä termit tarkoittavat kuitenkin aina samaa menetelmää.

Hiertopinnoite. Puuha-Pete laittaa hiertopinnat kuntoon Tampereella ja Pirkanmaalla.

Hiertopinnat kuntoon

Puuha Pete pistää hiertopinnat kuntoon, olipa kyseessä sitten uudisrakennus- tai saneerauskohde. Hiertopinnoite asennetaan aina tasaisen pohjan päälle parhaan mahdollisen lopputuloksen takaamiseksi. Kannattaa huomioita, että pinnoitteita käyttämällä ei ole mahdollista korjata pohjan epätasaisuuksia.  Sen sijaan pinnoitteen tarkoitus ja pääasiallinen tehtävä on vain antaa viimeistelty ilme ja toimivampi rakenne kosteusteknisesti kyseessä olevalle rakennukselle.

Kun hankit palvelun meiltä, saat sen avaimet käteen -periaatteella toteutettuna. Urakkaan sisältyvät kaikki tarvittavat materiaalit, välineet, suojat, telineet ynnä muut käytettävät työkalut. Toteutamme kaikki työvaiheet ammattitaidolla ja laadusta tinkimättä, korkeatasoista ja kestävää lopputulosta silmälläpitäen.

Kun hiertopinnoite tarvitsee tekijäänsä Tampereen alueella tai Pirkanmaan seudulla, alalla pitkään toiminut Puuha Pete on turvallinen valinta työtä tekemään. Lopputuloksena syntyy hiertopinnoite, joka näyttää hyvältä ja kestää suomalaisia vuodenaikoja aina kesän helteistä talvipakkasiin.

Käänny puoleemme turvallisin mielin ja pyydä meiltä rohkeasti tarjousta hiertopinnoitteiden tekemisestä. Palvelumme on kustannustehokasta ja asiakaslähtöistä: emme veloita koskaan turhasta, vaan kilpailukykyinen loppulasku muodostuu vain ja ainoastaan perustelluista kuluista.

Jos mielenkiintosi heräsi tai sokkelisi tai julkisivusi kaipaa laittoa uuden hiertopinnoitteen muodossa, ota oitis yhteyttä ja tiedustele lisää hiertopinnoitemenetelmästä ja sen eduista!

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Kerro meistä kavereillesi