Maalari Tampereen ja Pirkanmaan seuduilla

Kun palveleva maalari on haussa Tampereen tai Pirkanmaan seudulla, Tampereelta käsin palveleva Puuha Pete on erinomainen valinta. Toteutamme maalaustyöt yli 20 vuoden aikana kertyneellä kokemuksella ja lujalla ammattitaidolla sekä sisä- että ulkotiloissa erilaisille pintamateriaaleille. Asiakaskuntamme muodostuu pääosin yksityisistä kotitalouksista Pirkanmaan alueella, mutta tarvittaessa palvelemme mielellämme muitakin tahoja.

Kun me hoidamme maalauksen, saat lopputuloksen joka kestää aikaa ja katseita – ulkomaalauksen ollessa kyseessä myös vuodenaikoja. 

Maalaustyöt ammattilaiselta

Toteutamme kaikenlaiset maalaustyöt oikeaoppisilla menetelmillä, kunnon välineillä ja laadukkailla maaleilla. Emme tingi laadusta tai työnjäljestä, vaan panostamme kaikkeen tekemiseemme aina 100-prosenttisesti.

Sisämaalaus. Sisämaalaustyöt yli 20 vuoden kokemuksella Pirkanmaalla tekee Puuha-PeteUlkomaalaus. Ulkopintojen maalaustyöt Pirkanmaalla tekee Puuha-Pete

Sisämaalaus

Sisämaalaus käsittää sekä seinät että sisäkaton – sekä kaikki muutkin rakennuksen sisäpuolelle jäävät pinnat. Hoidamme sisämaalaukset ripeästi ja sopivia maaleja käyttäen. Meille on tärkeää, että pidämme kiinni sovituista asioista. Näin voit varmistua esimerkiksi siitä, että työ valmistuu sovittuna ajankohtana ilman ylimääräisiä yllätyskuluja.

Toteutamme sisämaalaukset avaimet käteen -periaatteella, eli sinun ei tarvitse itse huolehtia mistään. Me hoidamme kaiken toteutuksesta viimeistelyyn. Tästä helpommaksi sisäpintojen maalaaminen ei enää juuri muutu. Kannattaakin ehdottomasti hyödyntää paikallisesti palvelevan ammattilaisen osaamista.

Ulkomaalaus

Ulkomaalaus tarkoittaa rakennusten ulkopintojen maalausta. Maalaamme muun muassa ulkoseinät ja -katot asiakkaan toivomilla sävyillä. Tässäkin tapauksessa palvelumme on avaimet käteen -periaatteella tapahtuvaa, eli hoidamme paikalle ja pystytämme tarvittavat telineet ym. ja kun maalaustyö on tehty onnistuneesti, puramme ne ja siivoamme jälkemme. Lopputuloksena jäävät vain kauniisti ja ammattitaitoisesti maalatut pinnat, jotka kyllä kestävät Suomen säitä ja vuodenaikojen vaihtelua kesähelteistä talven pakkasille.

Kun asiansa osaava maalari on tarpeen, Tampereelta käsin palveleva Puuha Pete on aina valmis hommiin. Ota turvallisin mielin yhteyttä ja pyydä meiltä kilpailukykyistä tarjousta maalaustöille Tampereen seudulla tai Pirkanmaan alueella.

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Kerro meistä kavereillesi