Omakotitalojen rappaus

Omakotitalojen rappaus Tampereella ja muualla Pirkanmaan seudulla tapahtuu Tampereelta käsin palvelevan Puuha Peten toimesta asiantuntemuksella, tehokkuudella ja laadusta tinkimättömällä työnjäljellä. Meillä on alalta pitkää kokemusta ja monipuolista tietotaitoa, minkä ansiosta voimme tarttua haastavampiinkin rappausurakoihin.

Kun me vastaamme omakotitalojen rappauksesta, saat meiltä palvelun avaimet käteen -periaatteella. Urakkaamme sisältyy telineet, materiaalit, tarvikkeet, suojaukset, rappaustyöt ja siivoukset. Hoidamme kaikki työvaiheet luotettavasti ja ripeästi, asiakkaan kanssa sovittuja aikatauluja ja budjettia noudattaen. Rappaustyöt valmistuvatkin toimestamme varmasti aina ajallaan.

Rappaus. Puuha Pete tekee omakotitalojen ja julkisivujen rappaustyöt Pirkanmaalla.

Julkisivurappaus

Meillä julkisivurappaukseen käytettävä tekniikka on hioutunut huippuunsa vuosikymmenten aikana, mikä takaa loistavan ja kestävän lopputuloksen kustannustehokkaasti tehtynä. Me emme koskaan veloita ylimääräisestä, vaan pyrimme tarjoamaan järkevän hintaista palvelua työn laadusta tinkimättä.

Julkisivurappaus soveltuu mainiosti eri pintamateriaaleille, kuten muun muassa tiili- ja lammikivitaloille sekä leca- ja siporex-taloille. Lisäksi puurunkoiset talot on mahdollista rapata, kuten myös lasivilla- ja eps-eristeet. Asiantuntemuksemme kattaa kaikenlaisten pintojen rappaamisen tasalaatuisella työnjäljellä.

Rappaustyöt

Tampereelta käsin koko Pirkanmaan alueella palveleva Puuha Pete hoitaa rappaustyöt omakotitaloihin ja niiden julkisivuihin varmalla otteella. Rappaustyön lopullinen hinta määrittyy valittavien materiaalien, käsittely-yhdistelmien ja kohteen ominaisuuksien pohjalta, mutta pyrimme aina laskemaan asiakkaalle parhaan mahdollisen tarjouksen. Siksi kannattaakin kääntyä meidän puoleemme ja pyytää rohkeasti tarjousta, kun omakotitalosi kaipaa julkisivurappausta. Muistathan myös, että jos ostat palveluja kotiin tai vapaa-ajan asunnolle, voit saada kotitalousvähennyksen.

Puuha Pete on pintakäsittelytöiden luotettava ammattilainen. Ota turvallisin mielin yhteyttä ja kysy lisää tai pyydä tarjous, kun kaipaat alan ammattilaisen palveluita Tampereen ja Pirkanmaan seudulla. Meiltä omakotitalojen rappaus sujuu yli 20 vuoden kokemuksella. 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Kerro meistä kavereillesi