Tasoitetyöt

Puuha Pete on Tampereelta käsin toimiva rakennusalan yritys, jonka osaamisalaa ovat pintakäsittelyyn liittyvät toimenpiteet. Saat meiltä ammattitaidolla tehtävät tasoitetyöt Tampereen ohella kattavasti koko Pirkanmaan alueella. Asiakaskuntamme muodostavat pääsääntöisesti yksityiset omakotitalorakentajat tai -remontoijat, mutta tarpeen mukaan olemme valmiina palvelemaan myös muita tasoitetöistä kiinnostuneita tahoja Pirkanmaalla.

Toteutamme sisäseinien ja kattojen tasoitetyöt laadusta tinkimättä. Meillä on yli 20 vuoden kokemus sekä uudisrakennus- että saneerauskohteiden parissa työskentelystä tasoitetöiden ja muiden palveluiden merkeissä, joten voit luottaa osaamiseemme ja työmme korkeaan laatuun turvallisin mielin. Me teemme työt lisäksi joustavasti, tarvittaessa ilta- ja viikonloppuhommina. Haluamme toimia asiakaslähtöisesti.

Sisäkaton tasoitus. Puuha Pete tasoittaa sisäkatot ammattitaidolla Pirkanmaalla.Sisäseinän tasoitus. Sisäseinien tasoitustyöt laadusta tinkimättä Pirkanmaalla Puuha Peteltä.

Sisäseinien tasoitus

Sisäseinien tasoitus on vaativa toimenpide, joka vaatii tekijältään vankkaa tietotaitoa ja alan kokemusta laadukkaan lopputuloksen takaamiseksi. Huonosti tehty tasoitus näkyy seinällä vuosikymmenien ajan, ja sen korjaaminen tulee luonnollisesti tyyriiksi. Sen takia tasoitus kannattaa tehdä kerralla oikein – kun työstä vastaa luotettava ammattilainen, tiedät saavasi parasta mahdollista vastinetta rahoillesi taatusti tasaisen lopputuloksen myötä, eikä budjettia tarvitse venyttää kokemattomuudesta johtuneiden virheiden paikkaamiseen. Oikeat materiaalivalinnat ja työkalut ovat niin ikään merkittävässä roolissa kun sisäseinien tasoitusta tehdään.

Kipsilevyn tasoitus - ammattilainen tekee sen oikein!

Sisäseinien tasoitus, kuten kipsilevyn tasoitus, kannattaa teetättää ammattilaisella, sillä hyvin usein sitä ei osata tai huomata tehdä oikein. Kuten muissakin rakennus- ja remonttiurakoissa, ammattilainen huomaa pienetkin yksityiskohdat ja tekee ne viimeistellysti. Oikein tehtynä myöskään asukasta ei jää harmittamaan viimeistelyn laatu. Kipsilevyn tasoitustyössä on huomioitavaa esimerkiksi, että kipsilevyt tulisi mieluummin ylitasoittaa, eikä pelkästään vetää saumanauhalla. Ammattilaiselta nämä sujuvat nopeasti, eikä aikaa tuhlaannu mihinkään ylimääräiseen!

Sisäkaton tasoitus

Meiltä sujuu ammattitaidolla myös sisäkaton tasoitus. Hoidamme työn avaimet käteen -periaatteella, eli tuomme mukanamme kaikki tarvittavat välineet ja työkalut. Materiaalit voimme hankkia asiakkaan puolesta tai käyttää asiakkaan itse hankkimia – tarvittaessa neuvomme ja konsultoimme sopivien materiaalien hankkimisen kanssa.

Kun tasoitetyöt tarvitsevat tekijäänsä Tampereella tai muualla Pirkanmaan alueella, Puuha Pete on aina valmiina palvelemaan sisäseinien ja -kattojen tasoituisten merkeissä. Ota meihin rohkeasti yhteyttä ja pyydä joko alustavaa tarjouspyyntiä. Voit myös kutsua meidät kohteeseesi ilmaiselle arviokäynnille, jolloin pystymme antamaan huomattavasti tarkemman tarjouksen sinulle sisältäen työt ja materiaalit. 

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous!

Muut pintakäsittelytyöt

Kerro meistä kavereillesi